Putem instala la orice adresa din Bucuresti un kiosk tip instant print ce poate fi folosit in institutiile publice pentru a printa documentele necesare persoanelor care frecventeaza aceste institurii, fie ca sunt formulare, documente electronice, cursuri, lucrari sau alte materiale.

AVANTAJUL folosirii unui astfel de sistem:

  • pret scazut
  • disponibil oricand
  • spatiu ocupat mic
  • posibilitate de print
  • scanare documente
  • copiere documente
  • printurile se fac doar a/n
  • ridicarea acestora se face pe loc

Daca sunteti interesat puteti sa ne transmiteti o solicitare pe formularul de contact: AICI sau puteti sa ne sunati pentru o consultare GRATUITA – 0726.696.437

Mai jos regasiti modalitatea de functionare a aparatului.


Manual utilizare KIOSK terminal
Pagina de inceput va permite inregistrarea de cont nou.
Folosind numarul de telefon din una din retelele nationale de telefonie mobila si completand campurile necesare . Veti primi pe SMS un cod de activare a contului pe care sa-l introduceti si sa salvati. Autentificarea se face folosind numarul de telefon si parola setata in pasul anterior. Daca a-ti uitat parola, o puteti afla folosind sectiunea Parola uitata prin care ve-ti primi pe SMS parola setata initial.

Dupa ce v-ati autentificat vi se deschide meniul principal :

Aici puteti alege una din operatiunile disponibile pentru utilizare.

Scanare Documente/Foto va permita sa scanati utilizind scanerul KIOSK-ului diverse documente sau fotografii pentru a le utiliza apoi la printare. Dupa ce a-ti scanat veti obtine o vizualizare a paginii scanate avand optiunea sa printati direct, in cate exemplare doriti.

Urmatoarea optiune este Printare de pe Card/USB. Aici puteti vizualiza si apoi alege unul sau mai multe documente pe care le aveti scrise pe un stick USB personal. Programul le converteste si previzualizeaza.

Tipizate este sectiunea in care puteti alege unul din documentele tipizate preinstalate.

In sectiunea Documente incarcate gasiti fisierele incarcate in prealabil utilizand site-ul SKY-KIOSK.RO, interfata de utilizator, dintre care puteti selecta unele pentru printare.

Dupa ce a-ti selectat toate documentele pentru printat acesati submeniul Pentru Printare. Aici sunt afisate toate documentele cu informatii privind
numarul de pagini al documentului, costul printarii si gradul de acoperire pe pagina. Daca doriti puteti intra la editare , selecta mai multe sau mai putine pagini, numarul de copii al printului si daca dorim fata/verso sau simpla fata. Deasemenea se poate renunta la anumite documente folosind butonul cos de gunoi.

La final apasand butonul Printeaza incepe printarea efectiva

Aveti optiunea sa renuntati folosind butonul Inapoi sau sa continuati folosind  butonul Printeaza. Se afiseaza procesul de printare. Dupa ce s-a incheiat printarea apare ecranul cu informatiile despre printarea efectuata.

De aici puteti reveni in meniul principal sa continuati folosirea sau sa iesiti din cont. Submeniul Locatii contine o harta unde puteti localiza alte terminale din tara.

Meniul Contul meu contine mai multe meniuri care va ofera informatii referitoare la situatia contului, data si tipul creditarii, sumele aferente
incarcarilor si costurile de utilizare, rezultand Soldul final disponibil.

Creditarea contului se poate efectua prin trei metode :
1. Incarcare folosind SMS de pe telefonul dumneavoastra
2. Incarcare folosind Card-ul bancar
3. Incarcare utilizand monede.
Pentru fiecare modalitate urmati indicatiile de la fiecare pagina in parte.

La finalul tuturor operatiunilor apasati butonul de Iesire pentru a inchide sesiunea dumneavoastra de lucru.
Va multumim pentru alegerea facuta !