Colantare auto

O campanie pe care noi o denumim Invizibil in trafic? Nu mai este cazul sa treci neobservat, acum poti sa iti personalizezi foarte simplu masina cu mesajul dorit prin colantarea masinii. Colantarea masinii poate fi integrala sau partiala in functie de cum se preteaza mesajul care vrei sa il comunici.

O metodă simplă de a crește vizibilitatea afacerii tale este de a colanta cu datele de contact și logoul tău mașina de serviciu, astfel creezi brandawerness si o comunicare permanenta cu potentialii tai clienti. Fie ca mergi in trafic de acasa pana la serviciu sau mergi in vizita la clientii tai, datele tale de contact pot fi la indemana oricui.

Câți km faci cu mașina zi de zi prin oraș? Câți oameni pot vedea involuntar logoul tău? Din toți acești oameni câți vor avea nevoie la un moment dat de serviciile sau produsele  tale?

Ni se întâmplă des să colantăm mașini într-un parc de afaceri și după ce terminăm să fim întrebați:

„Firma asta este aici? Vând produsul x? Wow… nu știam, și eu mă duceam până în locul y să îl iau.”

Da, așa de simplu, pentru o cotație corectă te rugăm să ne contactezi, te putem ajuta și cu grafica și cu montajul!

Mai jos lasam cateva proiecte de colantare auto cu care am reusit sa ne facem remarcati in trafic, clientii nostrii sunt vizibili iar noi suntem mandrii ca am ajutat la cresterea vizibilitatii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *