Tablouri canvas cu… personalitate

Tablourile canvas reprezinta una din cele mai simple și simple modalități de a scoate în evidență o poză dragă ție sau prietenilor tăi. Se pot face colaje cu mai multe poze diferite sau dacă aveți la dispoziție o poză la rezoluție bună poți face un tablou cu o poză tip multi canvas.

Tablourile canvas sunt cea mai simpla, rapida si convenabila modalitate de amenajare si decorare a spatiului de locuit, indiferent ca discutam de un spatiu de locuit sau un birou ori zona de lucru. Alege tablourile canvas cu personalitate, mai bine spune personalizate cu mesaje si poze preferate.

Având disponibile mai multe mărimi de cadre pentru tablourile canvas poți alege să faci un colaj cu mai multe poze și în funcție de dimensiunea tabloului canvas ales șă poți pune un mesaj text, o poză sau chiar le poți combina.

Avem disponibile 4 mărimi de tablouri canvas ce împacă nevoile fiecărei persoane. 

Dimensiunea cea mai mică de tablou canvas este de 30x40cm și poza poate fi printată atât format landscape cât și format portrait. Ideal pentru a printa o poză de această dimensiune pe un tablou canvas este recomandat ca poza să fie de minim 300dpi și să aibă dimensiunea de 2,000×3,000 pixeli.

Următoarea dimensiune este de 50x70cm care este una din cele mai căutate dimensiuni de tablou canvas personalizat fiind o dimensiune potrivită pentru orice casă. Dimensiune poză recomandată 3,000×4,000 pixeli.

Cei ce își doresc un tablou canvas mai mare, atunci recomandăm cu drag dimensiunea de 70x100cm astfel această dimensiune este destul de mare dar nu cea mai mare.

Ultima și cea mai mare dimensiune este de 90x120cm.

Daca ai nevoie de dimensiuni de tablouri canvas diferite sa stii ca te putem ajuta, probabil o sa dureze putin mai mult productia dar nu iti face griji, facem tot posibilul ca tu sa ai ceea ce iti doresti. Tabloruile canvas pot fi personalizate pentru mici afaceri sau de ce nu pentru corporatii, pot fi specifice sau motivationale, totul tine de ceea ce va doriti. Putem face si un colaj nteresant cu pozele tale preferate in care momentele importante pot fi imortalizate, tabloul canvas poate reprezenta cadoul personalizat ideal pentru persoanele dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *